PSV Shirt Online Kopen

PSV Shirt Online KopenJe nieuwe shirt van PSV kun je tegenwoordig gemakkelijk online kopen. Er zijn veel online winkels voor het kopen van PSV kleding.

Ook het nieuwe psv shirt 2014-2015 is ook online te koop. Ook het psv uitshirt 2014 is te koop.

Alle online voetbalwinkels zijn 24 uur per dag open en je kunt gemakkelijk alle aanbieders vergelijken vanuit je luie stoel.

Je kunt online onder andere terecht voor :

  • PSV uit- en thuisshirts
  • PSV Trainingspakken
  • PSV t-shirts
  • PSV Sokken
  • PSV Pyama’s
  • en veel meer PSV spullen

Nieuwe uitshirt PSV Kopen

Hier het nieuwe PSV uitshirt 2014-2015. Op de rechterborst van het nieuwe PSV uitshirt staat uiteraard de Nike swoosh en op de linkersborst het PSV logo met daarboven de twee kampioenssterren. Het uitshirt van PSV heeft verder een ronde zwarte hals en zwarte mouwen. Deze mouwen bevatten een rode en witte strip, verwijzend naar de clubkleuren van PSV.

Hoofdsponsor Philips staat op het midden van het shirt en subsponsor FREO zal vanaf het seizoen 2014-2015 op de achterkant van de PSV shirts te zien zijn. De achterkant van het shirt is overigens geheel lichtblauw.

Het voetbalbroekje, dat bij het PSV uittenue hoort, is zwart en bevat op de rechterpijp het logo van PSV en op de andere pijp het logo van Nike. De kousen zijn lichtblauw met aan de bovekant een blauwe band en op het midden de Nike swoosh.

Top 3 online winkels voor PSV Shirts en Kleding :

Klik hier voor het overzicht van alle voetbalwinkels

 

Comments are closed.